De Reden

Deze blog vertegenwoordigt vele jaren werk aan een probleem waar ontelbare verenigingen en vriendengroepen voor staan: hoe speel ik met mijn eigen mensen en vragen De Slimste Mens ter Wereld.

Powerpoint is bijna geen optie, en andere oplossingen vergen een serieuze computerkennis. Vandaar deze oplossing in Flash, die op 99% van de computers kan gebruikt worden om DSM te spelen.

Advertentie

3 Reacties to “De Reden”

 1. Rinus Marichael Says:

  Schitterend !! althans de demoversie. Die nieuwe versie 2.5 krijg ik wel geopend maar ik heb enkel een achtergrond. Heb Shockwave player, recente Flash player en zelfs Macromedia FLASH MX (versie 6.0). Als ik je .swf bestand open of importeer naar FLASH MX dan nog krijg ik enkel achtergronden.

  Zie ik iets over het hoofd ?

  Mijnen maat en ik zochten ook al uren naar het format SMTW, maar zijn overschakeld naar de Pappenheimers (helaas in powerpoint). Powerpoint is niet echt super, … gelukkig vonden we plots je Blog !!! Hopelijk help je ons verder. Alvast bedankt !!

  • deslimstemens Says:

   Waarmee heeft u het programma geopend? Probeer misschien eens met een gewone browser, en kijk of het zo werkt. Anders help ik eens kijken naar een andere mogelijkheid

   • Rinus Marichael Says:

    Heb alles gewoon vanuit gewone webbrowser I.E. laten starten en daar doet hij het wel. OK, ik test verder met het toevoegen van videootjes in mijn “bronmap”.

    Nogmaals super initiatief !!
    maar dat hoor je allicht wel vaker. Is ongelooflijk hoeveel mensen hiernaar op zoek zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: